Pe langa tutorialele in format electronic, va oferim posibilitatea de a calcula online dimensiunile unei transmisii cu lant cu role precum lungimea lantului,  distanta axiala finala si diametrele nominale ale rotilor de lant in functie de distanta axiala dorita, de pasul lantului si de numarul de dinti al rotilor de lant.

In cazul lanturilor de conveior, va oferim posibilitatea calcularii online a diametrului nominal al rotii de lant in functie de numarul de dinti si de pasul lantului.

 

 Daca lantul cautat de dumneavoastra nu se afla in gama noastra de produse* , compania noastra ofera posibilitatea executarii lantului dupa desen de executie.

 

Totodata, la cerere, putem executa lanturi fara mentenanta cu bucse sinterizate si impregnate cu lubrifiant.

 

* Produse standard din catalog

Pentru a facilita accesul clientilor din Romania la produsele noastre, am lansat versiunea in limba romana a site-ului www.retezy-vam.com.

Pentru orice detalii sau intrebari va rugam sa ne contactati.

 

Va informam ca incarcarea in site a produselor noastre, impreuna cu detaliile lor conform catalogului general, a fost finalizata.

Acum puteti vedea gama noastra de produse fie parcurgand Catalogul general, fie consultand sectiunea "Produse" din site.

Va reamintim ca putem fabrica lanturi speciale de transmisie sau de conveior dupa desen de executie.

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.